El Centre Cívic La Salut acull l'obra 'Almenys no és Nadal' a càrrec de La Badalonense
El Centre Cívic La Salut acull l'obra 'Almenys no és Nadal' a càrrec de La Badalonense
Es tracta d'un espectacle emmarcat dins del cicle ‘Badalona es mostra' de teatre amateur
Redacción - 23/10/2019 15:20
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16682

El Centre Cívic La Salut acull, aquest diumenge 27 d’octubre, a les 19.00 hores,  l'obra 'Almenys no és Nadal' a càrrec de La Badalonense. Es tracta d'un espectacle emmarcat dins del cicle ‘Badalona es mostra' de teatre amateur.

De què tracta l'obra?

La Sofia i l’Encarna fa anys que comparteixen l’habitació en una residència per a gent gran. Estan capficades a acabar de fer un puzle que cap resident ha pogut acabar. L’aparició d’una nova infermera farà que totes dues afrontin la realitat de les seves vides: no reben cap visita dels seus familiars més propers. L’Encarna s’inventa les visites del seu fill, que fa molts anys que no veu. La Sofia s’amaga darrere del fet que els seus fills viuen a l’estranger. Aquesta obra és una reflexió molt actual i trista de la vellesa. No obstant això, està plena d’ironia, moments d’humor i, sobretot, d’una gran dosis de tendresa i d’amor.

‘Badalona es mostra' 

‘Badalona es mostra' és el cicle de teatre amateur que es desenvolupa des de l'any 2016 a diferents equipaments de la ciutat. Es programen diverses activitats vinculades al món teatral entre les que es troben representacions de companyies de teatre amateur de Badalona, exposicions, xerrades, tallers i aparadors teatrals a les biblioteques de la ciutat, on es podran consultar documents relacionats amb les obres de la mostra teatral. El ‘Badalona es mostra' vol facilitar espais de relació entre companyies i col·lectius teatrals badalonins i dinamitzar equipaments municipals oferint activitats culturals vinculades amb les arts escèniques. El projecte vol recuperar l'esperit de la ‘Mostra de Teatre Jove de Badalona: Toteatre' (2002-2011) i neix gràcies al treball conjunt de les companyies de teatre amateur de la ciutat, l'Ajuntament de Badalona i la Generalitat de Catalunya.

Programació AQUÍ