Vuit casals de gent gran de Badalona han participat en el concert Canta Gran! a l’Auditori de Barcelona
Vuit casals de gent gran de Badalona han participat en el concert Canta Gran! a l’Auditori de Barcelona

Redacción - 13/02/2020 06:18
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16901

Un centenar de persones de les corals dels casals de gent gran de Pep Ventura, Can Mercader, Morera, Sant Crist, Nova Lloreda, Sant Roc, Congrés, les Veus de Sant Crist de Badalona i el de la Platja de Sant Adrià han participat, aquest dimarts, a l'Auditori de Barcelona, al Canta Gran!, un concert que agrupa les corals de gent gran de les ciutats de l'àrea metropolitana on Badalona hi participa per sisena vegada.

L'acte va comptar amb l'assistència de la regidora de l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament de Badalona, Andrea Zapata.

Canta Gran! és un projecte que uneix cantaires de diferents corals de diverses poblacions de Catalunya per dur a terme un concert acompanyats per músics professionals i reconeguts solistes. El projecte té la voluntat de fomentar els valors musicals en la gent gran, a la vegada que permet exercitar les capacitats cognitives (fomenta la memòria, el sentit del ritme, l'atenció, les habilitats motrius...), incrementar el seu rol actiu, potenciar la participació social, fomentar l'autonomia i l'autoestima

El programa d'aquest any ha estat dedicat al Mediterrani. La cantata que s'ha presentat ha estat musicada per Jordi Cornudella, i ha comptat amb l'adaptació de text d'en David Pintó i l'arranjament musical d'en Montserrat Meneses.