Obert el termini per presentar les candidatures als premis Trencant Invisibilitats
Obert el termini per presentar les candidatures als premis Trencant Invisibilitats

Redacción - 13/02/2020 06:21
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16902

Totes les persones que ho desitgin poden presentar fins dijous, 20 de febrer, les candidatures als premis Trencant Invisibilitats que cada any concedeix el Consell Municipal de la Dona i que s'atorguen com a reconeixement a trajectòries vitals, socials i professionals que ajuden a posar fi als models patriarcals de la societat, sigui de manera individual o col·lectiva.

Els premis es concedeixen a les categories Trajectòria Individual i Projecte. A la categoria Trajectòria Individual les candidates han de ser dones que han desenvolupat part important de la seva vida, personal, professional o social, a la ciutat de Badalona. La candidata ha d'haver tingut una trajectòria o alguna experiència de vida que és inspiradora com a exemple de transformació social en relació als estereotips de gènere, ja sigui vinculats a l'orientació sexual, la identitat de gènere, la classe social, l'edat, la religió, l'origen nacional i/o ètnic, o la diversitat funcional.

Pel que fa a la categoria Projecte han de ser propostes col·lectives que hagin estat portades a terme al territori de Badalona; projectes que plantegin formes innovadores i efectives de qüestionar i transformar les relacions de gènere, ja sigui en l'àmbit educatiu, social, polític, cultural o econòmic.

Les candidatures s'han d'emplenar en formulari normalitzat que es pot descarregar al web de l'Ajuntament de Badalona, a l'enllaç: http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=contingut_estatic&dCollectionID=4202#wlp_contingut_estatic i presentar al Departament d'Atenció al Ciutadà (plaça de l'Assemblea de Catalunya, 9-12), a la seu del Centre de Recursos i Assessorament per a les Dones-CRAD (carrer de l'Arquitecte Fradera s/n - l'antic Escorxador), o a través del correu electrònic feminisme@badalona.cat.

Aquests premis no tenen dotació econòmica, però enguany i per primera vegada, tant les guanyadores com les finalistes, rebran una obra artística, consistent en una escultura de bronze que simbolitza l'ànima i esperit del premi.