Aquesta temporada els espectadors són la clau dels teatres del Grup Focus
Aquesta temporada els espectadors són la clau dels teatres del Grup Focus

Redacción - 15/09/2020 06:30
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=17218

El Grup Focus aposta per crear un abonament únic pels quatre teatres -Teatre Condal, Teatre Romea, Teatre Goya i La Villarroel- amb la voluntat de celebrar que torna el teatre. És per això que per primer cop, amb l'ABONAMENT CLAU es pot accedir als espectacles dels diferents teatres. Es tracta d'una nova manera de veure obres de teatre després de l'èxit del tiquet confiança. En aquest cas, els espectadors tenen quatre claus per anar al teatre al llarg de la nova temporada 2020-2021. Per això, s'han creat diferents abonaments a mida amb plans que inclouen diferents aspectes en l'experiència d'anar als teatres del Grup Focus.

Hi ha quatre abonaments amb condicions diferents: Abonament clau #4, Abonament clau #6, Abonament clau #8 i Abonament clau #16. Cada abonament s'adapta a les necessitats del públic amb propostes molt interessants com entrada preferent lliure de cues, descompte per entrades adiccionals per a qualsevol espectacle de la nova temporada, entrada gratuïta a les activitats de la Fundació Romea per a les Arts Escèniques (fins a dues invitacions per a cada esdeveniment) o una invitació exclusiva per a un assaig dels espectacles en exhibició. Els usuaris rebran informacions al respecte d'aquests avantatges i les novetats dels espectacles a través del butlletí electrònic.

També hi ha tres Abonaments clau -bronze, plata i or- que ofereixen una atenció més personalitzada al públic per una experiència diferent. Per exemple, hi ha servei de reserves d'entrades per correu electrònic i/o telefònicament, menció a la llista de Mecenes de Plata o Mecenes d'Or situada al vestíbul del Teatre Romea, presentació de la temporada per part del Director Artístic o entrades dobles pels espectacles. En aquests casos, s'inclouen aspectes ja esmentats com els descomptes per les entrades adiccionals o entrada gratuïta a les activitats de la Fundació Romea per a les Arts Escèniques (fins a dues invitacions per a cada esdeveniment), entre d'altres.

Més informació AQUÍ