L'entitat Deixem de Ser Invisibles participiparà en tots els projectes d’urbanització de carrers i places i de les actuacions en equipaments públics de la ciutat
L'entitat Deixem de Ser Invisibles participiparà en tots els projectes d’urbanització de carrers i places i de les actuacions en equipaments públics de la ciutat
Així ho han acordat l'entitat i l'Ajuntament de Badalona durant una reunió; l'acord se signarà en les pròximes setmanes
Redacción - 13/10/2020 07:11
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=17277

L'alcalde Xavier Garcia Albiol i representants de l'associació Deixem de Ser Invisibles, entitat que es dedica a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat funcional de Badalona, han mantingut aquest dijous al matí una reunió en què han arribat a un acord que se signarà en les pròximes setmanes. Aquest acord permetrà que l'entitat participi a partir d'ara en tots els projectes d'urbanització de carrers i places i en les actuacions que es realitzin en els equipaments públics de la ciutat. Els membres de l'entitat badalonina podran aportar la seva visió i les seves propostes per assolir una Badalona més accessible per a totes les persones.

Durant la reunió també s'ha decidit que es crearà el Consell de l'Accessibilitat de Badalona, un fòrum on els diferents actors de la ciutat podran participar per abordar tots els temes relacionats amb la consecució d'una accessibilitat universal.

L'alcalde Xavier Garcia Albiol s'ha mostrat molt satisfet per aquests acords "que són molt importants per a la ciutat i suposen la participació activa de les persones amb persones amb discapacitat funcional en la projecció de com ha de ser la Badalona accessible del futur".