Nova edició del cicle Cinema Infantil en Català (CINC) a Badalona
Les pel·lícules es podran veure durant cinc dissabtes d'octubre i novembre a l’OCine Màgic
Redacción - 14/10/2020 06:46
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=17280

A partir del 17 d'octubre el CINC porta a l'OCine del Màgic Badalona cinc pel·lícules per a tots els públics perquè tota la família pugui gaudir els dissabtes a la tarda, en un horari únic (16.15 hores) i un preu únic (4,20 €).

· Playmobil: La pel·lícula, el 17 d'octubre

· Espies disfressats, 24 d'octubre

· Frozen II, 31 d'octubre

· Onward, 7 de novembre

· Sabates Vermelles i els set trols, 14 de novembre

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Tota la informació d'aquest CINC és al web del CNL de Badalona i Sant Adrià (www.cpnl.cat/badalona) i al portal de Cinema en català de la Direcció General de Política Lingüística (www.gencat.cat/llengua/cinema).

Octubre 2020

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.