La Nit de les Venus, la gala de cloenda del festival FILMETS, es farà aquest dissabte a les 21 hores al Teatre Zorrilla de Badalona i es podrà veure a les televisions locals de Catalunya
La Nit de les Venus, la gala de cloenda del festival FILMETS, es farà aquest dissabte a les 21 hores al Teatre Zorrilla de Badalona i es podrà veure a les televisions locals de Catalunya
La cerimònia serà presentada per Lídia Herèdia i Queco Novell i barrejarà cinema i actualitat des del prisma de l'humor
Redacción - 23/10/2020 06:57
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=17303

Aquest dissabte 24 d'octubre, el festival FILMETS arriba al seu punt culminant amb la celebració de la Nit de les Venus, la cerimònia de lliurament de premis als curtmetratges guanyadors. Aquesta gala tindrà lloc al Teatre Zorrilla de Badalona, a partir de les 21 hores, i es podrà seguir en directe per les televisions locals de Catalunya. Televisió de Badalona serà l'encarregada de la realització de la gala i de servir el senyal televisiu d'aquesta festa a La Xarxa. Per qüestions de protocol COVID-19, el Teatre Zorrilla presentarà un aforament de només el 50% de la seva capacitat.


Enguany, la tradicional Nit de les Venus estarà presentada per la periodista badalonina Lídia Heredia i per Queco Novell, que conduiran una cerimònia on es barrejaran les temàtiques dels curts presentats aquest any a FILMETS amb gags vinculats amb l'actualitat informativa del moment.


Amb el lema 'Sempre ens quedarà FILMETS', la 46a edició del festival ha presentat en competició un total de 297 curts. Per primera vegada en la història de FILMETS, el certamen ha tingut un format híbrid, amb sessions presencials a Badalona i Barcelona però amb totes les pel·lícules a l'abast del públic a la pàgina web www.festivalfilmets.cat.

Els 297 curtmetratges de les 30 Sessions Internacionals competiran per endur-se els següents guardons.

premi a la millor pel·lícula

premi especial del jurat

premi del públic

premi a la millor pel·lícula d'animació

premi a la millor producció documental

premi a la millor producció de Badalona

premimillor producció de Catalunya

premi a la millor producció d'Espanya

premi a la millor direcció

premi a la millor interpretació

premi a la millor música original

premi a la millor producció realitzada en confinament


La transmissió televisiva de la Nit de les Venus inclourà l'emissió del curt guanyador del festival FILMETS