Repte aconseguit, Daniel Amo ha fet més de 120 Km a peu nu per la salut dels animals abandonats
Repte aconseguit, Daniel Amo ha fet més de 120 Km a peu nu per la salut dels animals abandonats

Redacción - 26/10/2020 06:52
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=17308

Aquest cap de setmana, Daniel Amo, ha aconseguit el repte corrent havent corregut un total de 132 Km, en tres etapes, la tercera de les quals s’ha aconseguit avui sortint del CCAAC del Barcelonès a Badalona i arribant al Centre d’Acollida d’Animals Cal Pilé, a Mataró. Aquest repte ha permès fer visibles les condicions de malaltia en la que arriben els animals a les protectores i la necessitat de comptar amb un equip veterinari que els doni tota l’atenció sanitària possible. En finalitzar la cursa, Daniel Amo ha valorat així el repte “Crec que ha estat un èxit rotund: 257 persones s’han compromès amb nosaltres. Aportar cada mes 1€ és, més que una donació, un compromís”.

Sílvia Serra, presidenta de la Fundació Daina ho ha vist així “Valorem molt aquest supergest d’en Dani. No podia haver triat millor causa. Ara mateix, tenim un grup de teamers de 1316 persones compromeses amb el benestar animal. D’elles 257 han conegut la situació i han decidit ajudar-nos, malgrat tot el que està passant”. A la Fundació Daina, la fundació de la protectora d’animals de Mataró, aposten en la seva gestió pel sacrifici zero, de forma coherent, vetllen per la salut i benestar dels animals que acullen. Amb aquest objectiu, des de l’any 2017, funciona l’Espai Veterinari que necessita dels suport constant i solidari de tothom i més en aquests moments de crisi. Amb més de 2.300 animals recollits l’any 2019, l’equip veterinari va fer un total de 21.611 intervencions veterinàries: esterilitzacions, cirurgies, hospitalitzacions, proves (biòpsies, test, analítiques, radiografies...) i altres com ara revisions, vacunacions, desparasitacions, etc., la qual cosa suposa una mitjana de 60 intervencions diàries.

Les persones solidaries encara poden sumar-s´hi entrant al grup en aquest enllaç https://www.teaming.net/societatprotectoraanimalsdemataro o entrant al web http://www.protectoramataro.org on trobaran de forma fàcil la forma de participar.

Sponsors i suports

L’app Wikiloc, sponsor del repte ha permès fer un seguiment en viu de les tres etapes, donant constància de la consecució. L’agencia de comunicació InOut-sc.com ha gravat les imatges de difusió per a mitjans i xarxes socials. Altres col·laboradors són Conreu Sereny, que aporta al corredor fruita ecològica pels avituallaments; 226ers.es, que aporta la beguda isotònica; Zami.es i Zauri.es, que aporten huaraches com a suport per córrer descalç; els voluntaris de la pròpia protectora, que donen suport als punts d’avituallament; La Salle - Universitat Ramon Llull col·labora donant suport a la difusió multimèdia en xarxes.

Més informació a: https://kmxcorrer.danielamo.info/120kmx2000/ I a: https://www.protectoramataro.org