Aquest Nadal, a Badalona, no hi faltaran els pessebres
Aquest Nadal, a Badalona, no hi faltaran els pessebres

Redacción/Imagen: pessebrebdn - 20/11/2020 07:22
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=17360

Per primer cop, els Amics del Pessebre de Badalona han estat els encarregats del pessebre monumental de la Plaça de la Vila a més a més de la tradicional mostra de diorames al Refugi. "Després que la Carme Ayza Bultó desestimés fer-lo aquest any, ens ho van proposar a nosaltres i vam acceptar de bon grat. Per a nosaltres ha representat un gran repte per què és la primera vegada que ho fem i la Carme havia posat el llistó molt alt. S’ha anat construint a la Mobba i ja es troba acabat, a punt per al trasllat" expliquen des de l'entitat a una nota de premsa.

El pessebre està ambientat a Calella de Palafrugell, les seves cases i paisatge marítim. Com marca la tradició s'inaugurarà el dia 13 de desembre, per Santa Llúcia, i el podrem veure fins al dia de reis. També arriba la 22a Mostra de Pessebres (diorames) a la Sala d’Exposicions El Refugi. Enguany presenten 23 diorames i com sempre alguns d’ells inspirats en Badalona.

Podreu veure, per exemple, una recreació dels Pastorets al Teatre Círcol Catòlic o el Reis a Can Ruti. "Hem posat tots els nostres esforços per poder fer la mostra i garantir la seguretat dels assistents" indiquen. Les mesures principals per prevenció contra la Covid-19 són limitar l’aforament a 15 persones, l’ús obligatori de mascareta, control de temperatura, gel hidroalcohòlic i distància de seguretat i habilitar dues portes, per a l’entrada i sortida. A més a més, per evitar aglomeracions, els dissabtes, vigílies i festius només es podrà visitar amb reserva prèvia. Els horaris seran els següents: Del 5 de desembre al 6 de gener. Sala d’exposicions El Refugi. - Dies feiners de 17 a 20.00 hores - Dissabtes, vigílies i festius de 12 a 14.00 hores i de 17 a 20.00 hores. Només amb reserva prèvia trucant al telèfon 647 458 851 de 17 a 20.00 hores. "Els Amics del Pessebre de Badalona estem molt contents de poder aportar una mica d’il·lusió a Badalona per aquest Nadal" conclouen.

Per a més informació els podeu seguir a través de les xarxes socials