Badalona commemora el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones amb un acte de ciutat
Badalona commemora el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones amb un acte de ciutat
L’acte, celebrat a la plaça de la Vila, ha comptat amb la lectura d’un manifest unitari i una actuació a càrrec de la Federació de Dones de Badalona, s'ha celebrat seguint tots els protocols sanitaris i complint totes les mesures establertes
Redacción/ Imagen: Federació Dones Badalona - 26/11/2020 06:55
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=17370

Aquest dimecres 25 de novembre, la plaça de la Vila de Badalona ha acollit un acte de ciutat per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Aquest acte s'ha celebrat seguint tots els protocols sanitaris i complint totes les mesures establertes.

La jornada ha començat amb un minut de silenci en memòria de totes les víctimes de la violència masclista i s'ha llegit el manifest unitari per part de tots els grups polítics del consistori. L'acte també ha comptat amb una actuació a càrrec de la Federació de Dones de Badalona.

Activitats telemàtiques

En el marc del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, l'Ajuntament de Badalona ha programat durant aquesta setmana diversos tallers i activitats telemàtiques per conscienciar la ciutadania sobre les violències masclistes. Per exemple el passat dimarts 24 de novembre,amb el Taller en línia (2 h). Destapem el llenguatge masclista de la música per a joves  i dimecres 25 de novembre, amb el Trivial Lila en línia (1 hora). També aquest dijous 26 de novembre, a les 17.00 hores tindrà llocTrivial Lila en línia (1 hora).