Badanotis s'acomiada després de dotze anys en actiu
Badanotis s'acomiada després de dotze anys en actiu
El mitjà ha servit per dir amb veu ben alta al món que els somnis es compleixen, que es pot fer periodisme social, que es pot donar veu a la gent, als projectes culturals, a les causes socials i seguir la seva agenda, l'agenda del carrer
Clara Bayo - 14/09/2021 08:00
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=17739

Vaig arribar en plena crisi econòmica i vaig construir quelcom important. Un diari social i cultural de la ciutat. Un diari de tots i totes i per a tots i totes. Un projecte que es va cuinar a foc lent, cuidant cada detall i a cada entitat i persona. Un projecte que va créixer fins al punt de consolidar-se i passar de somni a realitat.
Ara arriba el moment de dir adéu. O potser és un fins ara. Perquè després de més de 10 anys en actiu és el moment de deixar pas a nous projectes, a noves il·lusions.
Badanotis ha servit per dir amb veu ben alta al món que els somnis es compleixen, que es pot fer periodisme social, que es pot donar veu a la gent, als projectes culturals, a les causes socials i seguir la seva agenda, l'agenda del carrer. Fugint de l'agenda política.
En l'àmbit personal Badanotis m'ha ofert tant... que marxo realitzada. He obert moltes portes, he conegut diferents realitats socials, he après de tot i de tothom, he viatjat pel món sense sortir de la ciutat absorbint com una esponja tot, donant-lo a conèixer a la resta per tal de compartir-lo amb informació de qualitat, treballada, directa, interactiva...
Gràcies a totes les entitats que em van obrir les portes i també a totes aquelles que m'ho van posar una mica més difícil, a tots els obstacles que he hagut de superar en aquests 12 anys de feina intensa, perquè si, de tot això també s'aprèn i molt. Gràcies sobretot a tots els redactors i redactores que han passat pel diari i van formar part d'un projecte social i cultural. Entre tots hem construït un trencaclosques en el qual cada peça ha estat igual d'important.
Us dic adéu amb la mà en el cor i un somriure de gratitud. Perquè mai és un adéu, és un fins aviat!