En marxa les Jornades d’Orientació Acadèmica a Badalona
Arriben a la seva dotzena edició amb l'objectiu d’informar, orientar i motivar l'itinerari formatiu de l'alumnat
Redacción - 10/02/2011 05:41
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1832

Aquests dies es celebren les Jornades d'Orientació Acadèmica per a l'alumnat de tercer i quart d'ESO, batxillerat i estudiants de cicles formatius de la ciutat. Unes jornades que han arribat a la seva dotzena edició i tenen com a objectiu informar, orientar i motivar la construcció del seu itinerari formatiu, bé sigui de formació professional o universitari.

Així, des d'ahir i fins al mes de maig, els alumnes podran assistir a diferents xerrades i fires en diferents llocs de la ciutat que els ajudaran a conèixer el món universitari i professional. Ahir, la primera jornada es va celebrar als instituts Pompeu Fabra i La Pineda, on es va portar a terme una explicació de l'estructura dels estudis, les sortides professionals i respondran els dubtes i les inquietuds que els/les joves puguin manifestar, per part del professorat de les especialitats de cicles formatius de grau mitjà de Badalona.

La propera convocatòria serà el proper dimecres 16 de febrer quan s'informarà de les vies d'accés als estudis de caràcter universitari, dels continguts, i de les sortides laborals. Serà als instituts Pompeu Fabra, La Pineda, Badalona -7 i EASD Pau Gargallo.

Després arribaran la fira sanitària, un projecte conjunt amb l'Hospital Germans Trias i Pujol i la col·laboració de l'Institut Guttmann i la Fundació Institut d'Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol i projectes com "Les noies visiten la UPC" i el tastet d'oficis.