CiU de Badalona presenta una llista renovada i transversal

Redacción - 03/04/2011 22:14
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2073

El candidat de CiU a alcalde de Badalona, Ferran Falcó, ha afirmat que "aquesta és una llista que demostra la capacitat del projecte de CiU d'agrupar gent ben diversa", i ha afegit que "és una llista transversal, que suma realitats i sensibilitats diferents".

Falcó ha volgut assenyalar que "hem fet aquesta llista perquè respon a la idea de la Badalona que suma, a la idea d'un projecte que sigui capaç d'arribar a tothom, en el qual tots els badalonins puguin veure's reflectits. És, doncs, la llista pròpia d'un projecte ambiciós, que vol liderar la ciutat en els propers anys".

El candidat ha destacat que "aquest grup de badalonins combina experiència i renovació: és una llista que manté l'actiu i l'experiència acumulada pels nostres regidors els darrers quatre anys, i que alhora integra nous perfils, tant de persones independents com de persones que militen a Convergència, a Unió, o a la JNC". Per a il·lustrar-ho, Falcó ha destacat que "hi ha una dada prou clara sobre la renovació de la llista: 15 dels 27 membres de la llista (més de la meitat) no formaven part de la candidatura de l'any 2007".

La llista està formada per, Ferran Falcó (CDC), Jordi Subirana (UDC),Josep Pera (CDC), Maria Mercè Rius (CDC), Anna Pruneda (Independent), Marta Escrivà (UDC), Montserrat Juárez(CDC),Jordi Casas (Independent),Martí Sánchez(CDC), Cristina Colmenero (UDC), Jordi Fernández (JNC),Núria Puigneró (Independent), Xavier Moreno (CDC), Remei Laguarda (UDC), Carme Llobet (CDC), Jose Rodríguez Saavedra (CDC), Anna Maria Vives (CDC), Antoni Figuera (UDC), Rafaela Garcia Cuevas (CDC),Jordi Casajoana (CDC), Antonio Sánchez (CDC), Miquel Trujillo (UDC), Eva Aldaguer (CDC), Sílvia Escrihuela (CDC), Joan Sansaloni (CDC), Josep Maria Pujol (CDC) i Pedro Muñoz (Independent).