La coalició ICV-EUiA presenta la seva llista al parc de Nova Lloreda

C. Bayo/ A.Jurado - 11/04/2011 22:29
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2103
Presentar la llista electoral amb la que anirà a les eleccions de maig al parc de Nova Lloreda de la ciutat no ha estat casualitat. Precisament és un dels llocs on la coalició ICV-EUiA, expliquen, "ha aconseguit tot un seguit de millores de barri gràcies al seu treball". Així és com el candidat a l'alcaldia de Badalona Carles Sagués ho va fer saber tot just abans de presentar les persones que l'acompanyaran a les eleccions.

A l'acte va destacar la presència del president d'ICV i senador per la coalició ICV-EUiA, Joan Saura i la diputada al Parlament de Catalunya Mercè Civit, els quals van indicar la importància de les properes eleccions per "ser les primeres que es fan dins d'una crisi tan gran i en la que hem viscut unes retallades en els drets dels treballadors considerables i temps en el qual s'ha atacat més fort que mai l'estat de benestar".
Un govern amb "polítiques globals"

Per la seva banda i durant la seva intervenció el cap de llista d'ICV-EUiA a Badalona, Carles Sagués va destacar el govern de Saura amb "polítiques transformadores" davant les retallades del govern actual de CiU "basada en les retallades". Respecte a la llista electoral amb la qual es presenta la coalició, Sagués va destacar la importància que des del partit s'ha donat des de sempre al "treball en equip". "Som una suma de valors, una suma de persones que fem un tot i que marca la diferència amb altres formacions polítiques" va explicar.

Segons el candidat a l'alcaldia d'ICV-EUiA, "nosaltres treballarem per la inclusió social, no permeteren que hi hagin veus a la ciutat que enfrontin uns veïns als altres" i en aquest sentit va apuntar el fet imprescindible de que els que estan al govern ho estiguin també al costat de les persones" com ells ho estaran, va dir, en cas d'arribar a l'alcaldia, tal i com ho han fet des de l'oposició.
La lluita contra la corrupció i per la transparència i contra la crisi econòmica i amb valors d'esquerra i de igualtat, van ser altres punts que Sagués va explicar. 
La llista d'ICV-EUiA
Per finalitzar l'acte, van presentar tota la llista electoral del partit. Amb Carles Sagués (ICV), com a cap de llista, i Asun Garcia (EUiA) número dos. Es presenten els independents Toni de la Rosa (7) i Ramon Grabulosa (13). Les candidates independents Alícia Mir (21), Núria Rios (24), vocal de la Plataforma Deixem de Ser Invisibles. Destaquen, també, sindicalistes com Xavier Becerra (9), responsable d'Habitatge de la Secretaria de Política Social de CCOO i Maria Gallardo (14), responsable de la Unió Local de CCOO. Tanca la llista Marina Nieto (27). Independent, presidenta de la Plataforma Deixem de Ser Invisibles de Badalona.