Tret de sortida a la I Olimpíada de les persones grans a Badalona
Les activitats es disputaran fins aquest dijous, 14 d’abril
Redacción/ foto: Clara Bayo - 13/04/2011 05:34
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2112

Badalona s'ha omplit aquest dies d'esportistes molt peculiars. I és què s'ha donat el tret de sortida de la I Olimpíada de les persones grans que es celebrarà a la ciutat fins demà dijous, 14 d'abril, al Centre Comercial Màgic Badalona i a la Zona Esportiva Pere Gol.

Els actes, on hi participaran unes 300 persones de més de 60 anys, han començat al Centre Comercial Màgic Badalona, on s'ha iniciat el recorregut del relleu de la torxa d'aquestes Olimpíades, en el qual hi han participat personatge coneguts de la ciutat com el meteoròleg Tomàs Molina; els ex esportistes José Vicente "Tente" Sánchez o Josep Lluís Cortés; la basquetbolista Marta Fernández, els periodistes Lídia Heredia i Iu Forn; o l'actor Jordi Díaz. 

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha rebut, a la plaça de la Vila, el darrer relleu de la torxa de mans de la participant més gran, la centenària Balbina Atance, davant l'atempta mirada dels veïns i veïnes que miraven sorpresos un acte tan emotiu.

Activitats

Les activitats es duran a terme fins demà dijous, de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00 hores, a la Zona Esportiva Pere Gol, on es realitzaran les competicions de tir amb arc, bitlles catalanes i petanca, i al Centre Comercial Màgic Badalona, on es realitzaran la resta d'activitats: gimnàstica, cicling, escacs i dòmino. La disciplina de billar es farà al Club Billar Alba.

La programació, segons els seus responsables, es complementa amb diversos tallers, com el de risoteràpia i el d'automassatge; xerrades sobre salut, hàbits alimentaris i consells dietètics; un concurs de cuina o una marató de ioga i de tai-txi.

Cloenda

La cloenda de les I Olimpíades de les persones grans serà demà dijous, 14 d'abril, a partir de les 16.00 hores, al Centre Comercial Màgic Badalona. En aquest acte hi participarà el regidor d'Esports i Joventut, Albert Tomàs, i la regidora d'Acció Social, Polítiques d'Igualtat i Relacions Ciutadanes, Francisca Teruel, que lliuraran el diferents trofeus als guanyadors de les diferents modalitats esportives.

L'objectiu d'aquestes Olimpíades és promocionar l'exercici físic entre les persones grans de la ciutat i les diferents modalitats d'esport de lleure per millorar la seva qualitat de vida, potenciant un estil de vida actiu que incorpori l'actitivat física en els seus hàbits diaris.