ICV-EUiA defensa una escola pública i de qualitat en la seva visita a l’escola Pau Picasso
Juntament amb la comunitat educativa, reclama que es cobreixin les baixes del professorat i que es faci el manteniment adequat a l’escola
Redacción - 14/04/2011 01:00
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2116

El president del grup municipal d'ICV-EUiA, Carles Sagués, ha fet una declaració conjunta amb membres de la comunitat educativa del Pau Picasso, per reclamar que es cobreixin les baixes del professorat i que es faci el manteniment del pati i de la pista esportiva. "Hi ha una manca de manteniment de l'escola pública" ha denunciat Sagués per, a continuació, posar de manifest els "efectes que tenen les retallades del govern de l'Artur Mas", que a Badalona ja estan afectant el Lola Anglada, el Ventòs Mir i el Bufalà II.

Carles Sagués ha fet aquestes declaracions acompanyat de membres de la comunitat educativa del Pau Picasso, en un dimarts on el color groc de les samarretes de Badalona es mou era ben visibles entre l'alumnat i els membres de l'AMPA i del Consell escolar. El Jordi, membre d'aquest Consell es queixava que hi ha hagut accidents en la pista esportiva, a causa del seu deteriorament "sobretot quan fan l'activitat estraescolar de patinatge", es queixava.

El president del grup municipal d'ICV-EUiA anuncia la posada en marxa d'un "manifest" a favor de l'escola pública i de qualitat i contra les retallades. El manifest es presentarà al proper Ple municipal.