Veïns del barri de Llefià protesten contra la inseguretat
García Albiol es compromet a incrementar la pressió policial per solucionar aquesta mena de situacions
Redacción - 14/04/2011 22:50
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2118

Una seixentena de veïns del carrer Feliu i Vegués del barri de Llefià de Badalona es van reunir en aquest carrer per protestar contra els problemes d'inseguretat i convivència que estan patint des de fa setmanes arran de la instal·lació a la zona d'un grup de gitanos romanesos, alguns dels quals han atracat a veïns i han comès robatoris a les botigues.

El candidat del PP a l'alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol, es va apropar al barri per conèixer de primera mà el problema. Els veïns van manifestar al candidat popular la seva indignació per la situació d'inseguretat generada i així com la por a denunciar els fets a causa de les amenaces dels mateixos lladres. Alguns d'ells es van queixar de la inoperància de l'Ajuntament davant d'aquesta situació i van reclamar més presència policial.

Xavier García Albiol ha manifestat que "resulta inacceptable que l'Alcalde ignori sistemàticament a aquells veïns que pateixen problemes de convivència", i ha assegurat que "Badalona està en mans d'una persona que ha perdut la noció de la realitat de la ciutat".

El candidat popular s'ha compromès a incrementar la pressió policial per solucionar la situació quan arribi a l'alcaldia.