El PP posarà escales mecàniques als carrers amb més pendent del barri de Sant Crist

Redacción - 18/04/2011 23:01
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2131

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol, ha donat a conèixer avui els seus plans per instal·lar escales mecàniques en alguns dels carrers amb més pendent del barri de Sant Crist. García Albiol ha presentat aquest projecte a les escales del carrer Cuba en la seva confluència amb el carrer San Juan de la Cruz, un dels trams que presenta més dificultats per als veïns de la zona.

García Albiol ha explicat que els primers carrers en els que es farien les obres d'instal·lació de les escales mecàniques serien el carrer Cuba i el carrer Montserrat, i que en mandats posteriors l'objectiu seria instal·lar-ne també als carrers de Milà i Fontanals, Fortuny i al Passatge d'en Rodó. García Albiol ha remarcat que la instal·lació d'escales mecàniques a Sant Crist "és una necessitat social imperiosa, per la dificultat que els suposa moure's pel barri a les persones grans i amb mobilitat reduïda". El candidat popular ha recordat que "la instal·lació d'escales mecàniques al barri ha estat una promesa electoral de diverses formacions polítiques al llarg del temps que mai no s'han convertit en realitat".

D'altra banda, Xavier García Albiol també s'ha compromès a reclamar a la Generalitat la construcció del CAP de Sant Crist, tot i les restriccions pressupostàries. "Si jo sóc alcalde estic disposat a encapçalar aquesta reivindicació d'una vegada per totes", ha assegurat. Per últim, el candidat popular s'ha referit també als problemes de robatoris a establiments i domicilis particulars que pateix el barri i s'ha compromès a incrementar la presència policial amb la creació de la policia de barri.