Badalona es suma a la campanya 'roses contra l'oblit'
L'actor Jordi Díaz va ser un dels molts voluntaris que van entregar roses a gent de la tercera edat
Laura Pou - 24/04/2011 08:55
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2142

El passat 23 d'abril la Fundació Amics de la gent gran va dur a terme la campanya "Roses contra l'oblit" amb l'objectiu que totes les persones grans rebin una rosa el dia de Sant Jordi. A Badalona, l'actor Jordi Díaz, voluntari número 1 de la fundació, va ser un dels espontanis que el 23 d'abril van regalar una rosa a una persona gran. Díaz va entregar la flor a Teresa Barrero.

"Roses contra l'oblit"

Des de fa 24 anys, la organització celebra aquesta diada amb els voluntaris i la gent gran de l'entitat, però amb la posada en marxa de "Roses contra l'oblit", ara fa 4 anys, la campanya es va fer extensible a tothom.

La iniciativa invita a tothom ha regalar una rosa a una persona gran del seu entorn. Per a recollir tots els testimonis i missatges de solidaritat, s'ha posat en marxa al web www.rosescontraloblit.com. Amb aquesta gran mobilització ciutadana, Amics de la Gent Gran vol sensibilitzar la societat catalana sobre la situació de soledat que pateixen 150.000 persones grans a casa nostra.

Durant el Sant Jordi d'aquest any, un equip de 227 voluntaris van repartir roses i llibres a 315 persones grans de Catalunya.