La Fundació Sique! prepara el 8è mercat solidari per a persones amb diferent capacitat intel·lectual
La inauguració serà aquest cap de setmana i estarà fins diumenge 22 de maig
Redacción - 26/04/2011 08:49
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2148

Una vegada més, la Fundació SIQUE! torna a posar en marxa el seu tradicional Mercat Solidari per a persones amb Diferent Capacitat Intel·—lectual, que enguany serà ja la vuitena edició i se celebrarà en el transcurs de les festes de la ciutat, del dissabte 30 d'Abril al diumenge 22 de Maig.

Així mateix, des de la Fundació ja treballen perquè tot estigui enllestit de cara al seu inici aquest cap de setmana. 

Durant els dies de l'acte, els visitants podran adquirir els articles facilitats per les empreses i comerços col—laboradors de Badalona, Barcelona i diverses poblacions de Catalunya.

Entre les empreses participants s'hi podran trobar grans marques com Armand Basi, Mango, Pastas Gallo, Ferrero Rocher, Caves Nadal, Punto Blanco, Helios, Patatas Corominas, La Chufera, Cafès Pont, Caves Mont- Ferrant, Intersport, Aneto, Embotits Morte, Borges, Bombons Cudie, Melmelades Can Bech, Henkel, Massana, Torres i moltes d'altres.

Aquest any comptem amb la presència de més de dues-centes empreses, que amb la donació dels seus productes i la participació de la ciutadania de Badalona, faran que la vuitena edició del Mercat Solidari sigui tot un èxit.

L'objectiu principal d'aquest Mercat Solidari és obtenir els recursos necessaris per seguir endavant amb els seus projectes i serveis, i d'aquesta manera convertir molts somnis en realitats.

Els fons recollits amb la venda d'aquests articles i productes seran destinats per la Fundació SIQUE! a projectes i actuacions directes de formació, habitatge, ocupació, oci, esport i teràpies per a les persones amb Diferent Capacitat Intel—lectual.

Imatge: Mercat solidari arxiu d'altres edicions.