Aquest cap de setmana Badalona torna a l'època romana
La Magna Celebratio que arriba a la seva setena edició es viurà a la ciutat del 29 d'abril a l'1 de maig
Redacción - 27/04/2011 05:28
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2149

El Festival Romà de Badalona ja ha arribat a la setena edició, i un any més, gràcies a la reconstrucció històrica , els badalonins i les badalonines podran passejar pels carrers de Baetulo i conèixer de primera mà com era la vida en una ciutat de l'Imperi romà. L'anomenada Magna Celebratio començarà aquest divendres 29 d'abril i continuarà amb diferents activitats fins al 1 de maig.

El Festival, com cada any, tindrà lloc als voltants del Museu de Badalona i un cop més, segons els seus responsables "serà un punt de trobada obligatori per a tots aquells amants de la cultura romana i de la reconstrucció històrica". 

Enguany a més tindrà com a novetat una àmplia oferta d'activitats i tallers destinats al públic adult i familiar, l'ampliació de l'horari de visites del Museu, i fins i tot, una moneda pròpia, l'As, que els participants podran canviar per euros al vestíbul del Museu durant els dies del Festival.

Visites, jornades de cuina romana, altres de reconstrucció històrica i tallers per passar una bona estona en família. Aquests dies tot es prepara al detall per tornar a viure una època que va deixar una gran marca a la ciutat.

Més informació sobre el Festival Romà i la programació aquí