ERC-Accent-Rcat-JERC presenta un programa que aposta per l'eix social

Redacción - 27/04/2011 22:00
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2154

La cohesió social com a principal element. Amb aquest punt la coalició d'ERC-Accent-Rcat-JERC va presentar ahir el programa amb el qual concorrerà a les eleccions del proper 22 de maig. 

I la manera d'aconseguir aquest gran eix que és la cohesió social es va anunciar a partir de propostes com per exemple l'elaboració d'un pla estratègic de cohesió, reforçar la mediació, adequar l'horari d'ús d'equipaments i activitats, i fomentar el Consorci de Normalització Lingüística. Perquè tal i com expliquen al seu programa "les retallades pressupostàries no han de castigat als més desfavorits i han de garantir que els serveis bàsics com la sanitat i l'educació es quedin al marge".

En quant a l'aspecte educatiu van explicar que treballaran per donar més valor a l'escola pública, creant escoles associades a alguna institució cultural científica o esportiva de la ciutat per fomentar des dels inicis les especialitats i crear una xarxa d'aules d'estudi, entre d'altres aspectes.

Pel que fa a l'economia, urbanisme, sostenibilitat i cultura, sota el paraigües de la promoció local, la coalició d'esquerres buscarà afavorir l'habitatge social i protegit, revalorar les zones industrials de la ciutat i el desenvolupament d'un parc tecnològic vinculat a la tecnologia mèdica. Així com també complir amb una demanda de la ciutadania, la creació de la comissió de Festes de Maig.