El PPC reitera el seu "suport absolut" a Garcia Albiol i el considera "un referent" dins del partit

Redacción/Agencias - 28/04/2011 22:16
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2157

El secretari general del partit a Catalunya, Jordi Cornet, ho va dir ahir amb contundència, el candidat a l'alcaldia del PP, Xavier García Albiol "compta amb el recolzament absolut de la direcció del Partit Popular de Catalunya". El secretari, a més, s'ha referit al líder del PP badaloní, molt conegut més enllà de la seva ciutat pel seu dur discurs, com a "un referent dins del PPC". Cornet ho va dir ahir a la presentació de la llista de la formació a Badalona. La llista la tanca Cornet mateix, en un senyal d'aquest suport, i incorpora nou independents, tres en llocs destacats. Ho ha destacat Albiol, que s'ha mostrat molt confiat en aconseguir l'alcaldia.

La llista electoral del PP a Badalona que es va presentar ahir al barri de Sant Crist, incorpora nou independents, tres d'ells entre els deu primers. El candidat popular ha explicat que es tracta d'una candidatura en la qual "per sobre d'ideologies i de partits polítics hi són les persones més ben preparades i que representen a la pluralitat de barris i veïns que en aquests moments existeix a Badalona". L'objectiu de la candidatura, segons García Albiol, és "fer que Badalona torni a ser una ciutat referent tant a l'Àrea Metropolitana com a Catalunya".

García Albiol va explicar que la presentació de la candidatura s'ha fet al barri de Sant Crist, al carrer Cuba, per ser aquest "un dels barris més marginats de la ciutat". "Estem davant d'unes eleccions molt importants ja que hi ha molta gent que vol fer realitat el canvi polític que Badalona necessita", ha afirmat.