L’escola Marisa Yudes concedirà una beca de dansa dotada amb 1.900 euros
La beca va dirigida a joves ballarins d’entre 10 i 16 anys
Redacción - 29/04/2011 06:34
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2158

Aquest dijous s'ha presentat la primera Beca de dansa Marisa Yudes en el decurs d'una roda de premsa que ha comptat amb la presència del regidor d'Educació i Serveis Ciutat de l'Ajuntament de Badalona, Josep Duran, i de la directora d'aquesta escola de dansa badalonina, Marisa Yudes.

La beca de l'Escola de Dansa Marisa Yudes, un centre amb 32 anys d'experiència, consistirà en un any lectiu a l'escola estudiant clàssic, contemporani o dansa espanyola. La beca s'adreça a joves d'entre 10 i 16 anys, i estarà dotada amb un total de 1.900 euros.

El regidor d'Educació i Serveis Ciutat, Josep Duran, ha felicitat l'Escola de Dansa Marisa Yudes per tirar endavant aquesta iniciativa que té com a objetiu fomentar la creació i el talent artístic i ha explicat que l'Ajuntament col·laborarà en la difusió d'aquesta convocatòria amb l'objectiu de donar-la a conèixer a tota la ciutat.

Per la seva banda, Marisa Yudes, ha explicat que la beca té com a objectiu premiar nous talents ja que la persona a la qual se li concedeixi aquest ajut rebrà formació de dansa acadèmica completa durant tot un any.

La selecció del ballarí o ballarina a la qual se li atorgarà la beca tindrà lloc el dissabte 28 de maig, en una jornada que es farà a la mateixa escola de dansa.

La presentació pública d'aquesta beca tindrà lloc avui divendres 29 d'abril, a les 20.00 hores, a Titus Carpa Badalona. Aquest acte també servirà per celebrar el Dia Internacional de la Dansa. 11 ballarines de l'escola de dansa oferiran als assistents una actuació.