S’inicia la segona fase de les obres de reurbanització del carrer de Guifré

Redacción - 04/07/2011 06:56
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2449

Aquest dilluns, 4 de juliol, començarà la segona fase de les obres de reurbanització del carrer de Guifré, en el tram comprès entre els carrers del General Weyler i de la República Argentina, al barri del Progrés de Badalona.

Aquesta segona fase de les obres afectarà també els carrers de Garriga i de Maria Auxiliadora entre els carrers del Progrés i d'Alfons XII, i del carrer de la Unió entre Progrés i Guifré, de manera que els vehicles hauran de seguir els itineraris alternatius senyalitzats.

Les obres serviran per renovar el clavegueram, l’enllumenat públic i les voreres d’aquest tram, tal com ja s’ha fet en la primera fase entre el carrer de Ponent i el carrer del General Weyler. Les voreres passaran a tenir una amplada de tres metres cadascuna d’elles. Hi haurà un carril de circulació de quatre metres d’amplada i una franja d’aparcament de vehicles de dos metres. El projecte també preveu la canalització dels conductes pluvials dels edificis cap al clavegueram i l’adaptació dels passos de vianants per a persones amb mobilitat reduïda.

La durada prevista d’aquestes obres és de 3 mesos.

Segons fonts municipals "l’obra completa de tota la reurbanització del carrer de Guifré, que va a càrrec de l’Ajuntament de Badalona, té un pressupost d’1.500.000 euros".