L'Ajuntament tanca tres locals de Can Ribó
Es tracta de Inèdit, Sarau i Ginger i s'ha fet de manera cautelar perquè no segueixen els 'requisits tècnics'
Redacción - 29/07/2011 05:24
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2534

L'Ajuntament de Badalona vol acabar d'una vegada per totes amb la problemàtica dels locals d'oci nocturn de la zona de Can Ribó i ha clausurat "de manera cautelar" tres locals d'oci situats a la carretera de Mataró, a aquesta zona d'oci. Es tracta dels establiments Inèdit, Ginger i Sarau.

Segons afirmen des del mateix ajuntament el tancament s'ha portat a terme ja que "els titulars d'aquests locals no han presentat la documentació requerida pel Departament de Disciplina Urbanística que certifiqui que els establiments compleixen una sèrie de requisits tècnics obligatoris". Davant d'aquest fet i amb l'objectiu de complir amb la legalitat vigent, l'Ajuntament de Badalona ha portat a terme aquesta clausura cautelar i està revisant la situació de la resta de locals situats en aquesta mateixa zona de la carretera de Mataró, a la banda de mar.

El regidor de l'Àrea de Via Pública i Mobilitat de l'Ajuntament de Badalona, Daniel Gracia, ha manifestat que el Govern municipal vetllarà perquè aquests locals d'oci i tots els establiments de la ciutat compleixin les normes establertes i desenvolupin les activitats per a les quals estan autoritzats d'acord amb les llicències atorgades. El regidor de Via Pública ha afegit que l'objectiu d'aquest tipus d'actuació és garantir la legalitat dels establiments de la ciutat.

Per ara, però, l'Ajuntament no ha demanat a la Generalitat que li traspassi la competència de control d'aquests locals, com permet la Llei d'Espectacles.

Fotografia: Imatge de la zona de discoteques de Can Ribó.

Notícia d'arxiu relacionada aquí