ASOA busca voluntaris i mainaderes
L'Associació Segona Oportunitat Animal necessita ampliar la seva cobertura en la seva tasca d'ajuda als gossos i gats abandonats
Redacción - 11/11/2009 23:00
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=257

L'Associació Segona Oportunitat Animal (ASOA), amb més de 10 anys de lluita pel benestar de l'animal i la defensa dels seus drets, ha fet una crida a la societat per tal de sumar voluntaris que els hi ajuden a la seva tasca.

Actualment ASOA disposa d'un total de 20 voluntaris però davant la situació d'abandonament dels animals de companyia, que encara es pitjor en aquesta època de l'any, necessiten ampliar la seva cobertura. La feina del voluntari d'una protectora va des de informar a la gent del no abandonament i no maltractament als animals, mitjançant diversos estands ubicats a la ciutat, fins a facilitar l'acollida temporal dels animals o per exemple donar de menjar i arreglar-los perquè tinguin una millor qualitat de vida.

A més a més des de la protectora també busquen mainaderes. Les seves tasques són les d'acollir les camades de gats o gossos orfes fins que puguin ser independents per menjar i se'ls hi busqui un adoptant.

Des de la protectora, que dona cobertura a Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma expliquen que els futurs voluntaris han de tenir ganes i temps lliure i sobretot responsabilitat i un esperit de lluita per la defensa dels animals.

Si estàs interessat pots adreçar-te a asoa@asoa.net