Els Castellers de Badalona celebren la seva XII Diada amb una actuació amb molts sobresalts

Clara Bayo i Alejandro Jurado - 15/11/2009 23:26
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=265

La XII Diada dels Castellers de Badalona ha transcorregut amb moltes forces, ganes i un públic molt animat. El inici ha estat molt accidentat en caure a terra el quatre de set provocant més d'un sobresalt entre el públic i la mateixa colla castellera. Segons el seu cap de colla Sergi Sánchez "teòricament no era un castell massa complicat per nosaltres ja que l'havíem fet uns cinc cops en aquest any, però ens ha caigut abans de carregar-lo, tot i així l'hem pogut refer". Així la diada ha recuperat el ritme amb més actuacions i l'esperit de germanor de les colles visitants, els castellers de Cerdanyola i els castellers d'Osona.


Una de les actuacions més espectaculars ha estat el tres de set aixecat per sota dels Micacos de Badalona que ha tingut en suspens al públic des del primer moment. Segons el cap de colla és el primer cop en la seva història que intenten un castell com aquest. Però tot just quan anaven a finalitzar s'ha desestructurat i els castellers han caigut a terra de nou. "Ha sigut una llàstima perquè estava ja dalt i en el moment en que anava a fer l'enxaneta les passes ha caigut" explica Sergi.


La diada, no obstant ha continuat amb més força un cop superats els sobresalts i ha finalitzat convertint-se en la festa d'aniversari que és. Ara toca preparar nous reptes.Declaració de Sergi Sánchez, cap de colla dels castellers de Badalona

Castellers imagen 1 Castellers imagen 2
Castellers imagen 3 Castellers imagen 4
Castellers imagen 5 Castellers imagen 6
Castellers imagen 7 Castellers imagen 8
Castellers imagen 9 Castellers imagen 10
Castellers imagen 11 Castellers imagen 12
Castellers imagen 13 Castellers imagen 14