El Grup la Pau dóna una ambulància amb material sanitari a Gàmbia
Es tracta de material bàsic com aliments,medicaments, roba i material escolar
Redacción - 23/11/2009 08:15
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=282

Després de la donació que el grup d'ambulàncies La Pau va realitzar al setembre de 2008, aquesta és la segona ambulància que viatjarà cap a Gàmbia, zona que agraeix la presència d'aquest tipus d'ajuda.

I és que el divendres passat es va fer l'entrega oficial d'una unitat U.C.I. Mòbil a l'Associació d'Emigrants Treballadors de Garawoll (Gàmbia), una ambulància carregada amb tot tipus de material bàsic com medicaments, roba, material escolar i aliments, entre altres coses, un total de 1.000 Kg d'ajuda. Es tracta d'una iniciativa social que segons els responsables del Grup La Pau es un pas endavant per als habitants de la localitat gambiana perquè amb aquests donatius com el de 2008, milloren la qualitat de vida dels habitants, "abans de tenir l'ambulància, els habitants de Garawoll havien de patir un trajecte de fins a 3 dies per arribar al l'hospital més proper; ara, amb la presència del vehicle, els natius de la zona arriben en tan sòls 1 hora i 30 minuts".

Aquest acte solidari va contar amb la presència del president del Grup La Pau, Frederic Torrent així com del president de l'Associació d'Emigrants Treballadors de Garawoll (Gàmbia).

Les ambulàncies solidaries

Fa més d'un quart de segle, el grup d'Ambulàncies La Pau, va néixer, per temps indefinit. En concret un 14 de juny de 1983. 25 anys com a entitat de referència en treball socio sanitari que es consolida amb la seva tasca social. Des de l'any 2007 fins avui en dia La Pau n'ha fet donacions d'ambulàncies humanitàries a altres països com Hondures, República Dominicana, Senegal, Paraguai i Perú entre altres. Amb aquesta donació fan un pas endavant en la seva tasca.

Imagen: Pere Jiménez