La construcció de la biblioteca de Canyadó a debat un cop més

Clara Bayo - 25/11/2009 22:59
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=296

El Ple de dimarts passat va estar protagonitzat de nou per un intercanvi d'acusacions entre el govern municipal i el president de l'associació de veïns de Canyadó, Pedro Jesús Hernández. El motiu, la possible construcció d'una biblioteca al solar de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil del mateix barri. Pedro Jesús Fernández, va agafar la paraula al plenari per a demanar explicacions a l'Ajuntament de Badalona sobre la situació actual en què es troba el procés de creació d'aquesta biblioteca.

Fa més d'un any es va ficar sobre la taula la possibilitat de construir una nova biblioteca per al barri en un solar on s'anava a edificar com a projecte inicial una escola bressol. En aquell moment els veïns es van mostrar contraris a la creació d'aquest edifici perquè estaria situat a la planta baixa d'un edifici de vuit plantes, que ells consideraven que era massa alt. Per això van presentar un contenciós administratiu que segons el govern municipal és el motiu pel qual s'ha endarrerit el projecte de construcció.

Tot i que la intervenció del representant del veïnat de Canyadó va encendre els ànims tant de l'alcalde, Jordi Serra com del primer tinent d'alcalde, Ferran Falcó, va comptar amb el suport dels partits de l'oposició. Tot i això, Serra va afirmar que aquest equipament s'acabarà fent un cop pugui tirar endavant el projecte.