El medi ambient i el petit comerç protagonitzen el cap de setmana
El Consorci de Badalona Sud va organitzar dues activitats amb l'objectiu de sensibilitzar al barri de la importància de la sostenibilitat
Redacción - 30/11/2009 03:12
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=304

Tallers, jocs i animació. Aquestes van estar les propostes amb les que el Consorci Badalona Sud va sorprendre al públic. La plaça de Sant Elíes es va convertir el dissabte en tota una campanya pel medi ambient. Tot per conscienciar als infants, però també als seus pares, de la importància d'accions diàries com el reciclatge. Així una gran deixalleria unflable va fer les delícies dels més petits, que mentre jugaven aprenien tècniques medi ambientals.

Aquest només és l'inici de tot un seguit d'activitats que durant tot l'any 2010 es portaran a terme mitjançant la col·laboració del Consorci així com de les associacions veïnals, cíviques i entitats del territori.

Un diumenge pel petit comerç

Amb la intenció de dinamitzar el petit comerç de la zona, el Consorci també va organitzar pel diumenge una fira de comerciants en la mateixa plaça de Sant Elíes. Una fira sostenible en la qual els comerços tenien l'oportunitat d'oferir al públic els seus productes. A tot aquell que comprava se li donava una bossa de cotó reutilizable per a reduir i evitar l'ús del plàstic.