El Port es converteix en l'escenari del compromís de Badalona amb la Marató de Tv3 del diumenge

Redacción - 14/12/2011 07:11
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3119

Aquest diumenge 18 de desembre tindrà lloc la Marató de TV3, que fa 20 anys, i des del Port de Badalona han preparat una gran festa amb activitats des de les 10.00 hores del matí fins a les 17.00 hores de la tarda, per poder fer les aportacions a la Marató solidària des de Badalona.

Les activitats estan organitzades en propostes a terra, en el Moll de Capitania, i també propostes a l'aigua, amb activitats nàutiques. Una programació ininterrompuda d'actuacions musicals, animacions infantils, degustacions de menjar i beguda, una sardinada popular, humor, desfilades, tallers de nusos, de risoteràpia i de bombolles de sabó, batejos de rem, massatges, una flash mob, inflables, sortides en embarcació, entre d'altres.

Recaptació solidària

Les propostes, segons els seus responsables, se simultanejaran en dos escenaris paral.lels, al llarg del Moll de Capitania. L'altre paquet, nàutic, es desenvoluparà en la zona de la rampa, on es farà l'embarcament de les persones. Un altre dels punts d'atracció serà la visita al quetx Ciutat Badalona, des de les 13.00 hores, moment que tornarà d'una de les sortides , fins a les 17.00 hores de la tarda, quan s'actualitzarà el marcador de la recaptació obtinguda durant tota la jornada, a partir de la venda de tiquets amb punts per accedir als serveis i als productes. Hi haurà dos punts de venda d'aquests abonaments i també urnes per dipositar les donacions voluntàries. Tota la recaptació serà íntegrament per a la Marató i s'anunciarà la xifra final obtinguda quan es tanqui, a les 17.00 hores, la jornada solidària.

A hores d'ara es compta amb la participació de més d'una trentena de grups i persones que es dediquen al món de l'espectacle (mags, humoristes, grups de jazz, d'havaneres, cantautors, animadors infantils...), d'empreses que han prestat els seus serveis de grat i de moltes entitats de la ciutat .

La llista, que cada dia s'amplia, compta a hores d'ara, amb el compromís de Voluntaris Badalona, la Confraria de Pescadors de Badalona, l'Associació d'Amics del Quetx Ciutat Badalona, el Club de Rem Badalona, el Club Natació Badalona, el Club Nàutic Betulo, Castellers de Badalona, Club de Pesca Esportiva Badamar, Escola Municipal de Vela, Escola del Mar, el Club Joventut Badalona, Badalona Comunicació, entre d'altres.