Badalona Cultura presenta la nova programació teatral del primer semestre de 2012
És amb la campanya de Nadal 'A Badalona, regala teatre!'
Redacción - 18/12/2011 05:15
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3137

Badalona Cultura té preparada ja la nova programació teatral pel primer semestre de l'any 2012 i inicia la campanya de Nadal "A Badalona, regala teatre!" amb la voluntat d'incentivar la cultura com a regal de Nadal, i en concret amb el teatre.

De fet, ja es poden renovar els abonaments per a la propera temporada i dilluns, dia 19, i dimarts, dia 20, tothom que ho desitgi, ja podrà comprar els nous abonaments a les taquilles del Teatre Zorrilla de 17.00 a 21.00 hores.

Aquest dilluns es va celebrar, a les instal·lacions de Badalona Cultura, el primer Consell Assessor dels Teatres, format per persones i entitats relacionades amb el món de les arts escèniques i musicals de la ciutat, amb l'objectiu de donar a conèixer la nova política cultural i teatral de l'Àrea de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament de Badalona i d'obrir una etapa més participativa, oberta i comunicativa amb la ciutat.

Durant aquesta reunió es va presentar també la programació teatral del primer semestre de 2012 amb una oferta variada com, per exemple, les darreres estrenes de la cartellera: Qui té por de Virginia Woolf?, amb Emma Vilasarau i Pere Arquillué, L'espera amb l'actriu badalonina Marta Marco acompanyada de Clara Segura i Isabel Roccatti, o Operetta, una proposta lírica que va estar en cartellera durant la passada temporada amb un gran èxit de públic i crítica. Com en altres temporades també hi haurà teatre destinat a tots els públics.

Dins els espectacles musicals, i conjuntament amb el Conservatori Professional de Música de Badalona, cal destacar un concert de l'Orquestra de Cambra.

Un any més cal tenir en compte la programació del festival Blues i Ritmes on en aquesta nova edició es podrà veure, per primer cop a l'Estat espanyol, un concert de Rosanne Cash, filla de Johnny Cash, acompanyada de John Leventhal, a més de la presència de Damien Jurado, Pura Fé i Marcia Ball.

Aquest proper any, i dins el Festival Internacional de Màgia - XII Memorial Li-Chang, hi actuarà Anthony Blake conegut mentalista que ha participat en diferents programes televisius, sense oblidar les gales internacionals de màgia dirigides per Enric Magoo.

Per a la venda d'entrades i per tal d'agilitzar-ne la compra, aquest any hi hauran dos punts de venda que seran la taquilla del Teatre Zorrilla i la taquilla del Teatre Principal els dies 21, 22 i 23 de desembre de 17 a 21 hores i el dia 24 de desembre de 16 a 19 hores. Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener la venda s'efectuarà en el Teatre Zorrilla de 17 a 21 hores.