Els badalonins i badalonines celebren l'entrada d'un nou any, el 2012
Festes a casa amb els amics i la família són l'elecció d'un nombre elevat de ciutadans per acomiadar l'any 2011
Redacción - 01/01/2012 06:03
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3203

Festes a casa envoltats d'amics i família. Aquesta és l'elecció que molts badalonins i badalonines han fet per acomiadar aquest 2011 i donar la benvinguda a un nou any en el qual molts són els propòsits per començar-lo amb bon peu. La manca de pressupost per gastar a macro-festes ha fet que la festa cada vegada més s'hagi de traslladar a casa. Els menús de cap d'any han passat per un pica-pica com a primera opció, mentre que el menú d'aquest primer d'any té com a principal ingredient el marisc, pollastre al forn i altres especialitats sense oblidar el cava, torrons i les nadales.

Tot i què cada vegada són molts els que traslladen la festa a casa, no oblidem que hi ha un sector que opta per la festa a discoteques. La majoria són gent jove que surt de casa una vegada s'ha menjat el raïm de la sort. El destins més destacats per anar de copes i gaudir de la nit de cap d'any han estat les discoteques del Polígon de Can Ribó, que preparen la nit més màgica de l'any amb ambient festiu i bona música.

Restaurants i bars tamé han fet de la nit de cap d'any una bona oportunitat per fer caixa. Les persones que opten per acomiadar l'any als restaurants han estat en gran mesura famílies i gent gran, ens expliquen "perquè així no hem de treballar a la cuina la nit de cap d'any i podem passar més temps amb la família".

Tot i què cada qual ha fet la seva elecció per donar la benvinguda al 2012 no ha faltat la tradició de menjar les 12 raïms de la sort, portar roba interior vermella i altres rituals com brindar amb una joia d'or a dins de la copa de cava i donar el primer petó de l'any a la persona que més estimes. Tot per encarar un nou any amb el millor dels somriures.