Del 9 al 20 de gener es farà la recollida selectiva dels arbres de Nadal naturals
Els avets es transformaran així en compost o terra vegetal tancant el seu cicle de reciclatge
Redacción - 10/01/2012 05:58
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3247

Ja comencen a aparèixer els primers avets al carrer; els arbres que aquest Nadal han lluit a les nostres llars. Per evitar abandonaments incívics d'aquests avets i de les decoracions vegetals de les festes, l'Ajuntament de Sant Adrià ha preparat els punts de recollida selectiva per depositar-ho en aquests llocs i poder transformar-los, un cop passades les festes, en compost o terra vegetal. D'aquesta manera es tancarà el seu cicle de reciclatge. 

Els punts de recollida selectiva estan a la deixalleria de la plaça de la Vila, l'avinguda de la platja i la plaça 25 d'octubre. En aquests punts s'han de depositar els avets de Nadal lliures de guarniments; tot i aquestes recomanacions s'han vist els primers avets al carrer.

Hem sortit al carrer per preguntar a la gent què fa amb els avets de nadal un cop acabades les festes. "Jo normalment utilitzo un arbre de plàstic perquè així m'estalvio el tindre que comprar l'arbre any rere any" explica la Sònia; d'altra banda, Enric, ens explica que alguns anys ha intentat plantar-ho, "tinc un terreny i aprofito per re-plantar l'arbre". Per últim hi ha els que els deixen al costat dels contenidors d'escombraries. "No sabia que hihavien punts de recollida selectiva" ens diu l'Albert.