Els veïns del Turó d'en Caritg creen una nova Associació Veïnal
La associació lluitarà per aconseguir més il·luminació, més neteja i més civisme
Albert Batlle - 31/01/2012 14:18
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3352

Veïns de l'eix urbà del Turó d'en Caritg presentaven la seva nova associació veïnal ahir a dos quarts de nou, al Centre Cívic de la Salut. Una associació que asseguren que neix per "la falta de representativitat que té aquest eix urbà, la sensació d'inseguretat i l'ambient violent que respira el barri", i d'altre banda l'ajuda que volen facilitar als altres barris de la ciutat . Tot això amb l'objectiu, tal i com afirma el seu President, Javier Cabrera, "que els veïns se sentin orgullosos d'on viuen, que la societat parli bé del barri, i que les seves reivindicacions siguin escoltades".

La Associació va presentar els diferents projectes que tenen pensat dur a terme, sota la atenta mirada de veïns indignats i farts de la situació d'incivisme que pateix el barri i la presència dels representats d'algunes polítiques de la ciutat; Àlex Mañas d'ICV-EUiA, Pablo Hernan i Felipe Cañadas del PSC i Jordi Subirana de CiU.

El President, va remarcar els tres punts els quals des de l'Associació de Veïns del Turó de'n Caritg vol fer front: la necessitat de més il·luminació als carrers, la neteja de punts claus del barri i el civisme.


Els primers projectes.

Javier Cabrera va explicar els principals projectes que la Associació de veïns té en ment, com la remodelació del parc del Turó d'en Caritg, on volen incloure camps de petanques, parcs infantils, pipicans i zones esportives amb tirolines; i d'altre banda, la remodelació del Camp de basquet del mateix eix urbà, que intentaran que el pugui finançar l'Obra Social "La Caixa" i l'Ajuntament.


La nova junta

L'Associació de Veïns del Turó d'en Carig esta formada per els següents membres: President: Javier Cabrera. Vicepresidenta: Ana Maria Ropero Secretari: Carlos Cruset  Tresorer: Ivan Paradelo Vocals: Salvador Gaspar, Hilario Macias, Alejandro Herrera, Ángel Colmenero i Joaquin Reyes.