L'Ajuntament de Sant Adrià dóna a conèixer els Premis Ciutat de Sant Adrià 2012
El guardons s'entregaran en un acte públic el proper diumenge 22 d'abril
Redacción - 16/04/2012 07:17
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3768

Les votacions en la categoria de Cultura van ser realitzades ahir dia 12 d'abril en la Sala de Plens de l'Ajuntament. El resultats de les votacions van ser les següents : Categoria Cultura , modalitat Persones Físiques : Conxita Rocabayera Llombart i Categoria Cultura, modalitat Entitats : Tronada Diables i Diablesses Sant Adrià.

Pel que fa al Resultat de les votacions dels Premis ciutat de Sant Adrià 2012 a la Categoria d'Esports, els premiats són en la seva Categoria Esports, modalitat Persona Física: OSCAR PARRA, del Club de Lluita Olímpica de La Mina i en la Categoria Esports, modalitat Entitat: Associació Hockey TUCANS.

D'altra banda, les votacions dels Premis ciutat de Sant Adrià 2012 en la Categoria Associacions de Serveis als Ciutadans han donat com a resultat i premiats en la Modalitat Entitats : Associació DISFISA ( Disminuïts Físics de Sant Adrià )i en la Modalitat persones físiques : Isabel Rojas Castroverde.

I pel que fa al Resultat de les votacions Premis Ciutat de Sant Adrià en la categoria de societat activa els premiats han estat: a la Modalitat Entitats : Associació YALAH - Solidari amb el poble Sahrauí i a la Modalitat persones físiques : Carmen Galindo Vizcaíno.

Premis Ciutat de Sant Adrià

L'Ajuntament, sota la denominació Premis Ciutat de Sant Adrià de Besòs, vol reconèixer i guardonar les iniciatives i les aportacions més significatives de persones, físiques o jurídiques, de qualsevol nacionalitat; que hagin destacat o contribuït a fomentar valors; que hagin afavorit el progrés de la societat en el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans, la defensa del medi ambient o hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o d'altres activitats; o que mereixin el reconeixement d'una trajectòria exemplar tant de persones com d'organitzacions en aquest sentit.

La convocatòria i la concessió d'aquest premis es fa anualment, consistiran en un diploma i una escultura que es la imatge dels premis.

L'entrega de premis d'aquest 2012 es farà el proper diumenge 22 d'abril a les 12.00 hores en un acte públic a la plaça Guillermo Vidaña de Sant Adrià.