Unes 190 persones assisteixen al Dinar Popular de la Fundació Badalona Contra el Càncer
En aquest acte, dins de la Marató d'aques 2012, es va aconseguir recaptar prop de 2100 euros
Redacción - 17/04/2012 04:50
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3774

Aquest diumenge 17 d'abril es va celebrar el Dinar Popular de la Fundació Badalona Contra el Càncer. Per segon any aquest dinar ha estat emmarcat dintre de la Festa Medieval que es celebra a la Masia de Can Canyadó.

A aquest Dinar popular van assistir unes 190 persones, amb el que gràcies a les aportacions de 10 euros per tiquet de consumició i el que es va recollir amb la Plena es va aconseguir recaptar prop de 2100 euros.

A la plena es van sortejar productes cedits per la Farmàcia Aguilar, Arajol, Flors Morera, Bar El Círcol, Restaurant Can Frai i el Restaurant Micaco's.

Una ajuda en la recerca oncològica

La Fundació Badalona Contra el Càncer va ser creada l'any 2000 per Marisa Serra i Miquel Carreras amb l’objectiu de recaptar fons per avançar en la recerca oncològica. Els diners recaptats amb les diferents activitats que s’organitzen, com la Marató Badalona Contra el Càncer, que inclou des d’un sopar de gala fins a concerts, festes populars o exhibicions, serveixen per adquirir material tecnològic per a l'ICO Badalona.

De fet, aquest Dinar Solidari s'emmarca també dins de tot un seguit d'activitats que es faran dins de la Marató d'aquest 2012. Entre aquestes activitats destaquen:la Prova d'agility que es portarà a terme el primer cap de setmana de maig, el dissabte 5 i el diumenge 6. El Premi Ciutat de Badalona es celebrarà al Parc de la Mediterrània.

La tradicional Exhibició de Balls de Saló, organitzat per l'Escola de ball Kareli, està prevista pel diumenge 17 de juny al Pavelló de La Plana. I el Sopar i la Festa de Blanc serà el dissabte 7 de juliol, al Club Naútic. Aquesta serà la seva tercera edició.

Col·laboracions

Per primera vegada el grup Anastàsies Badalona col·laborarà en la recaptació de fons per la Marató amb una representació teatral el divendres 28 de setembre al Teatre del Círcol Catòlic. Enguany es tornarà a fer la Caminada Popular organitzada pel Gimnàs Women First, serà el diumenge 21 d'octubre. El 18 de novembre es celebrarà per tercer any consecutiu l'Exhibició de Ball Country al Pavelló de la Plana. Aquest acte està organitzat pel grup Fem Country.

I tancaran els actes de la Marató Badalona Contra el Càncer el concert dels Ars Tunae el divendres 9 de novembre al Teatre del Círcol Catòlic.