Celebració de la Diada de Sant Jordi a Badalona
El carrer de Francesc Layret es tallarà al trànsit durant el dia 23 per acollir la Fira de Sant Jordi
Redacción - 20/04/2012 05:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3788

Badalona comptarà amb un ampli programa d'activitats per celebrar aquests dies la Diada de Sant Jordi 2012. A la tradicional Fira del Llibre de la plaça de la Vila, enguany s'afegeix com a novetat destacada la celebració de la Diada de Sant Jordi al carrer de Francesc Layret on diverses entitats de la ciutat, escoles i comerços oferiran una variada oferta de productes als ciutadans que passegin pels voltants de la plaça de la Vila. També es podrà participar durant tot el dia en diferents activitats culturals literàries i de tipus musical.

XXXIII Fira del Llibre

Els dies 21, 22 i 23 d'abril, a la plaça de la Vila, es farà la tradicional Fira del LLibre que comptarà amb la participació de les llibreries El Full, Saltamartí, Fènix i Cyber Còmics Badalona.

En el marc de la Fira, el dissabte 21 d'abril, a les 18.00 hores, a la plaça de la Vila, signaran els seus llibres: Isabel Graña, Ivan Mourin, Ferran Muñoz, Martí Noy, Ruben Pellejero, Francesc Planas, Jordi Pujol Nadal, Ricard Pérez, Marcel Riera i Sílvia Soler.

Per tancar les activitats programades entorn de la Diada de Sant Jordi, i per celebrar el 5è aniversari de l'Espai Betúlia, el dilluns 23 d'abril, a les 20.30 hores, a l'Espai Betúlia es farà el concert Guiem Soldevila canta Nura, basat en la musicació del poemari Nura de l'escriptor menorquí Ponç Pons.

Per altra banda, la delegació d'Òmnium Cultural de Badalona organitza un seguit d'activitats entorn de la Diada de Sant Jordi:

· El 17 d'abril, a les 19.30 hores, a La Genial (carrer Guifré, 222), presentació del Premi Sant Jordi de novel•la Crim de Sang, amb el seu autor Sebastià Alzamora. El 19 d'abril, a les 20 hores, al Teatre Principal, presentació del Premi Carles Riba de poesia Llum d'Irlanda, amb el seu autor Marcel Riera. El 21 d'abril, al vespre, a l'Anís del Mono, IV Nit de Sant Jordi. Festa de lletres a Badalona.

Fira de Sant Jordi al carrer de Francesc Layret

L'Ajuntament de Badalona ha impulsat aquest any la celebració per primer cop de la Fira de Sant Jordi al carrer de Francesc Layret.

El dilluns 23 d'abril, aquest carrer quedarà tallat al trànsit de vehicles, entre l'avinguda de Martí Pujol i el carrer de Jaume Borràs, ja que entre les 10.00 i les 20.30 hores, Francesc Laryret es transformarà per unes hores en un passeig on es podran trobar diverses parades d'entitats, escoles i comerços que oferiran un ampli ventall de productes als ciutadans que estiguin passejant per aquesta zona.

A més, durant tot el dia es podrà participar en diverses activitats programades com lectures de fragments de llibres, conferències, i molt més. Badanotis estarà present a la seva carpa amb entrevistes en directe i molt més.

Noticia relacionada aquí