Un dispositiu de 250 Mossos d’Esquadra garantirà el normal desenvolupament de la ‘Feria de Abril’
L’operatiu compta amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Local de Sant Adrià de Besòs
Redacción - 27/04/2012 03:09
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3849

Durant els dies 27 d'abril a 6 de maig de 2012, la Federació d'Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC), celebrarà la 41a edició de la "Feria de Abril de Catalunya", a les instal·lacions del parc del Fòrum, ubicades entre els termes municipals de Sant Adrià de Besòs i Barcelona.

Per tal de donar la cobertura policial en matèria de seguretat ciutadana i ordre públic, la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, a través de la Comissaria de Districte de Sant Adrià de Besòs, ha configurat un operatiu especial de seguretat ciutadana amb l'objectiu de garantir el normal desenvolupament de les activitats programades; vetllar pel manteniment de la seguretat ciutadana i la pacífica convivència i garantir una resposta coordinada davant la producció de qualsevol incident que pugui comportar risc per les persones assistents i els seus béns.

En el dispositiu hi participen Unitats de Seguretat Ciutadana i d' Investigació de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Sant Martí, unitats de les Àrees Regionals de Recursos Operatius, unitats de reconeixement del subsòl i TEDAX i l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord. Tanmateix hi col·laboren la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Local de Sant Adrià de Besòs.

Dins del recinte firal es realitzarà un servei de patrullatge preventiu i esta prevista la instal·lació d'una oficina mòbil d'atenció al ciutadà (OAC), on es podran formalitzar determinades denúncies com furts i pèrdues, a més de donar el servei d'atenció que els ciutadans puguin requerir.