El Casal Antoni Sala i Pont organitza un concert de Miquel del Roig per celebrar el 30è Correfoc

Redacción - 01/05/2012 03:55
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3855

La Rambla de Badalona acollirà enguany el concert de Miquel del Roig per celebrar els 30 anys de Correfoc. El Casal Antoni Sala i Pont ja fa 3 anys que convida a Miquel del Roig per tocar a les Festes de Maig. El cantant de l'Ametlla de Mar, el rei del popurri musico-cultural català, sempre ha tingut molt d'èxit a les darreres edicions a Badalona i generant un molt bon ambient festiu.

Enguany els Diables de Badalona i el Casal s'han posat d'acord per oferir aquest concert a l'escenari de la Rambla un cop finalitzi el 30è Correfoc de Badalona. Les dues associacions estan convençudes que serà tot un èxit ja que això de fer concerts a la nit en acabar el correfoc és una combinació que funciona a les festes majors de la majoria de poblacions de Catalunya.

Des del Casal, a més, recorden que el concert utilitzarà la mateixa infrastructura del propi Correfoc, així doncs la celebració no li costa res a l'Ajuntament i és el Casal qui assumeix l'organització i les despeses i mitjançant el servei de barra farà autogestió de l'acte.