El Grup Municipal d’ICV-EUiA i reclama la convocatòria urgent del Consell Escolar Municipal (CEM)

Redacción - 03/05/2012 04:46
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3888

El president del grup municipal d'ICV-EUiA, Carles Sagués ha denunciat que el PP fa més d'un any que no reuneix el Consell Escolar Municipal (CEM). Per aquest motiu ha enviat un escrit a l'alcalde i al regidor d'educació per reclamar que de manera immediata es convoqui el plenari d'aquest òrgan de participació.

Segons explica, "el CEM és l'òrgan de participació que des de la seva creació, més ha destacat pel seu paper de reflexió, debat i proposta i, en aquests moments, en que hi ha tantes amenaces i pressions contra la qualitat de l'educació, és inacceptable que l'alcalde encara no l'hagi convocat". Els endarreriments en les construccions i reformes d'edificis, l'augment d'alumnes per aula, les retallades de sous, la desaparició o reducció de programes de suport educatiu, els increments en les taxes, les necessitats de beques menjador etc. Són temes que preocupen moltíssim i que no s'han pogut debatre ni escoltar la posició de la comunitat educativa, segons afirmen des d'ICV-EUiA. 

Els ecosocialistes afirmen que al seu dia es va crear una comissió de treball sobre la socialització de llibres de text, que no ha estat consultada pel govern municipal en la seva dèria per regalar llibres de forma indiscriminada. Per Carles Sagués "Al passat Ple, la intervenció de la representant de la comunitat educativa, demanant que no s'apliqui la proposta de "bonollibre" personal i que s'aposti per la socialització i el manteniment dels serveis i programes que s'han d'eliminar per finançar els regals de llibres, exigeix una convocatòria immediata del Plenari del Consell".