El PSC porta a Badalona la pedalada sota el lema 'Europa: Primer la Gent!'
Està emmarcada en el dia d'Europa i dins d'un acte que se celebrarà a diferents capitals i ciutats europees que organitza el Partit dels Socialistes Europeus
Redacción - 03/05/2012 00:57
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3890

El PSC portarà a la ciutat de Badalona el proper 9 de maig la pedalada sota el lema 'Europa: Primer la Gent!'. Es tracta d'una iniciativa que està emmarcada en el dia d'Europa i dins d'un acte que se celebrarà a diferents capitals i ciutats europees que organitza el Partit dels Socialistes Europeus. Un acte, que de fet, segons expliquen els socialistes, vol cridar a estendre la consciència europeista i de la necessitat "d'un projecte polític i econòmic europeu més just i que beneficiï a la ciutadania".

Aquesta activitat es portarà a terme de manera simultània a diferents ciutats com Barcelona, Badalona, Berlín, Brussel·les, Londres, Ljubljana, Luxemburg, Milà, Roma, Sofia, i Estocolm. A Badalona, l'acció local consistirà en un pedalada per commemorar el Dia d'Europa el proper dimecres 9 maig, a partir de les 17:30 de la tarda. L'itinerari transcorrerà al llarg del passeig Marítim, sortint del pas soterrani de la Riera de Canyadó i fins a la plantada del Dimoni.

En el Dia d'Europa, expliquen, volem recordar, que "la integració europea és un projecte tan polític com econòmic. Volem traslladar el nostre missatge als liberals i els conservadors en el poder a la major part de la UE i els diem que les seves polítiques econòmiques no són aptes per al nostre propòsit i que la joventut d'Europa mereix i necessita un altre horitzó".