Les JERC denuncien l'horari límit anunciat pel govern municipal de cara a les festes nocturnes

Redacción - 03/05/2012 17:08
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3900

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a Badalona han llançat un comunicat mitjançant el qual denuncien la intenció del govern municipal d'aplicar un horari límit (les 12.30 hores de la matinada) a les festes que s'organitzen a la ciutat, totes excepte, han explicat des del govern aquelles especials com Sant Joan i Cremada del Dimoni, entre d'altres.

Aquesta mesura ha estat rebuda per molts col·lectius com un atac. Entre aquests col·lectius les JERC que qualifiquen de "restrictives", aquestes dinàmiques del govern local, fins i tot les consideren unes "dinàmiques que ratllen el feixisme". 

Aquest toc de queda, fins les 12.30, denuncien, "té per objectiu acabar amb l'oci nocturn de la ciutat, aquell oci que no és consumista, un oci alternatiu per a molts joves de Badalona i dut a terme per moltes entitats de la ciutat".

Pel que fa al govern municipal, en el Debat de la Plaça de la Vila de Televisió Badalona es va explicar que aquest horari límit té com a objectiu preservar el somni dels veïns i veïnes de la ciutat.