La festa del Badiu celebra els seus 50 anys amb la visita de milers de famílies
El parc de Can Solei ha estat l'espai on s'han portat a terme tallers i activitats; enguany destaquen la instal·lació d'un monòlit rememorant l'aniversari i la lectura d'un auca
Albert Batlle - 07/05/2012 03:46
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3914

T'apropem les Festes de Maig allà on siguis:

Si vols veure el pregó aquí 

Si vols veure la festa de dissabte aquí

Si vols veure la jornada de diumenge aquí

Diumenge dia 6 i en ple inici de les Festes de Maig, el Parc de Can Solei, situat al Barri de Casagemes, acollia a les 10 i mitjà del matí un nova edició de la festa del badiu que enguany celebra els 50 anys. Una festa plena d'activitats dirigides a petits i grans, amb la possibilitat de participar en diferents tallers, realitzar activitats, jugar, comprar, visualitzar exhibicions i gaudir d'animacions.

La festa del Badiu d'aquest any va comptar amb moltes entitats Badalonines i amb un gran nombre de voluntaris que juntament amb la Associació de Veïns del centre van dur a terme una gran festa.

D'altre banda l'aspecte més rellevant de la Festa del badiu d'enguany va ser el moment de la celebració del seu 50è aniversari. L'acte commemoratiu va estar marcat per l'actuació dels Castellers de Badalona, la instal·lació d'un monòlit rememorant els 50 anys i la lectura d'un auca.

La Festa del Badiu va oferir un any més un diumenge de diversió en família en plena natura Badalonina.