Arriben noves activitats del programa Quedem? d'Òmnium Cultural

Redacción - 08/05/2012 04:37
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3922

El programa Quedem? d'Òmnium Cultural continua oferint activitats amb l'objectiu de donar a conèixer millor el nostre entorn més immediat i crear un espai de trobada entre persones, oferint l'oportunitat a la ciutadania de relacionar-se i gaudir d'actes, tot mitjançant aquest programa de llengua, lleure i cohesió social.

La següent activitat serà dissabte 19 de maig, una visita al campanar de l'església de Sant Josep acompanyats de les explicacions de Josep Maria Rojo. Continuarà el diumenge 20 de maig entrenant amb l'Associació Bitlles catalanes de Badalona. S'acabarà el mes gaudint de les estrelles des de l'Observatori de Tiana.

Però també participaran en la Festa de la Cohesió, que aquest any tindrà lloc a Girona, una activitat on es troben amb altres persones que participen d'aquest programa i tot plegats descobriran Girona.

La participació és oberta a tothom però és necessari inscripció prèvia per tal de poder assistir a les activitats que són gratuïtes. Per formalitzar aquesta inscripció s'ha d'enviar un correu a quedembadalona@omnium.cat o trucar al telèfon 93 389 56 80.