La mostra 'El marroc, llum i color' arriba a l'Agrupació Fotogràfica Sant Adrià de Besòs
Es tracta d'un recull de fotografies a càrrec de Josep Maria Casanoves i Maria Gràcia de la Hoz
Redacción - 08/05/2012 04:58
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3926

'El Marroc, llum i color' ens trasllada als carrers plens de vida del Marroc. Tot un món de llum i color, aromes i sensacions. Un ambient on tot el curs de la vida quotidiana sembla que només transcorri en uns carrers i carrerons amb persones que constantment van amunt i avall, treballant en els petits tallers o en les seves botigues plenes de la més inimaginable varietat de productes. Passejant per aquests carrers es té la sensació que la línia que separa la vida pública i privada és molt difusa.

Aquesta mostra de fotografies en color arriba aquest dijous a la sala d'exposicions Joan Vila i Plana de l'Agrupació Fotogràfica Sant Adrià de Besòs. La seva inauguració és a les 20.00 hores i l'entrada és lliure. (c/ Dr. Barraquer, 6 bxs)

En aquest sentit, Josep Maria Casanoves va optar per oferir una galeria de personatges en el seu ambient, aconseguint un resultat extraordinari si considerem la dificultat que sempre representa aconseguir bons retrats, especialment en països en els quals no és gaire fàcil trobar la col·laboració dels models. D'altra banda, Maria Gràcia de la Hoz es va dedicar principalment a l'entorn urbà, deixant mostra del seu coneixement de les possibilitats de les noves tècniques de l'era digital en algunes de les seves obres, que sobresurten pel seu fort impacte visual.

La mostra es podrà visitar fins al proper 31 de maig de 2012 en horari de dilluns a dijous de 19 a 21 hores.