Entrevista al president del grup municipal ICV-EUiA, Carles Sagués

Redacción - 10/05/2012 03:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3948

Aquest dimecres el president del grup municipal d'ICV-EUiA de Badalona, Carles Sagués, ha estat entrevistat per l'emissora local Ona Mar (99.7fm) en col·laboració amb redactors d'aquesta casa, Badanotis. Durant l'entrevista Carles Sagués ha denunciat la manca de diàleg del govern local amb les entitats així com les dificultats que posa el govern al funcionament d'aquestes. En aquest sentit ha fet referència a les retallades als casals de joves, les quals considera injustes.

D'altra banda Sagués ha explicat el vot en contra del seu partit al pressupost d'aquest 2012, del qual Iniciativa va presentar 19 al·legacions, totes elles rebutjades per l'executiu local. També s'ha posicionat respecte del projecte de llibres de text gratuïts al qual el govern municipal destinarà 3 milions d'euros.

En matèria general del partit, el president d'ICV-EUiA ha explicat la campanya per canviar la llei hipotecària a la qual s'han adherit des de Badalona. 

Aquesta entrevista forma part del cicle d'entrevistes a tots els grups municipals de l'Ajuntament. Properament més entrevistes a Ona mar i badanotis.com.