ICV-EUiA reclama la convocatòria urgent d’un Plenari del Consorci Badalona Sud, obert a les entitats de la zona

Redacción - 14/05/2012 07:23
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3968

El Grup Municipal d’ICV-EUiA reclama la convocatòria urgent d’un Plenari del Consorci Badalona Sud, obert a les entitats de la zona. Segons ICV-EUiA, "els barris de Sant Roc, Artigues i el Remei no es mereixen patir els tripijocs dels pactes CiU-PP", que, afirmen "amenacen greument el serveis que es presten a la nostra ciutat."

Segons el grup municipal, estava prevista la celebració d'un Plenari per la setmana passada i malgrat haver estat convocat amb prou marge de temps, es va suspendre de forma sorprenent el mateix dia. "En un moment on tot són dubtes sobre la continuïtat dels programes, i creix la preocupació pels efectes de la crisi a la zona, s'anul·la la convocatòria sense donar cap explicació. Tot el que sabem és per les acusacions de mentiders que s'han fet PP i CiU als mitjans de comunicació" Afirma el president del Grup d'ICV-EUiA, Carles Sagués.

Per a Sagués "és imprescindible que es donin totes les explicacions necessàries i que tan el govern de la Generalitat com el de l'Ajuntament, informin de quines són les seves intencions vers el Consorci, i ho facin de forma oficial i donant l'oportunitat a la resta de forces i a les entitats de manifestar la seva opinió".