Llibert Fortuny oferirà un concert en directe a la Donzella Beach Club
Serà aquest divendres 18 de maig a les 22.00 hores dintre el marc de les Festes de Maig 2012
Redacción - 16/05/2012 05:36
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3985

Aquest divendres 18 de maig a les 22.00 hores la Donzella Beach Club de Badalona, que vol seguir apostant un any més pel Jazz dintre la seva programació, i aprofitant la celebració de les Festes de Maig 2012, però també coincidint amb la inauguració de la nova temporada, ha volgut començar amb força oferint un concert del famós saxofonista i compositor de jazz català Llibert Fortuny, músic amb una brillant trajectòria professional, guardonat amb prestigiosos premis i forjat amb un estil propi que convenç aquells públics més genèrics, com en aquells més exigents i experts en aquesta matèria musical.

Per segon any consecutiu, La Donzella de la Costa, ara batejada amb la Donzella Beach Club, s'adapta a les noves demandes dels públics i aprofitant la part exterior dels banys, la converteix de nou en el lloc de trobada de molts badalonins, on poden gaudir de nits de jazz, monòlegs i altres celebracions amb l'excepcionalitat d'estar a la mateixa platja, però amb un confort i uns serveis únics. Un local d'estiu que cada dia va tenint nous adeptes, tot un fenomen de l'oci d'estiu a Badalona.

Llibert Fortuny, està format al Conservatori de Manresa i al Berklee College of Music de Boston (E.U.A). Va debutar a Catalunya l'any 2001 amb la formació 'Llibert Fortuny Quartet'. Des de llavors, Fortuny és un dels integrants més actius del col·lectiu WTF del Jamboree Jazz Club, que per iniciativa d'Aurelio Santos, intenta reunir a l'escenari innovadors músics de l'escena local barcelonina. La carrera de Llibert Fortuny és molt activa des de 2002: rep els millors premis de jazz de l'àmbit català. Actualment el saxofonista toca amb Triphasic i col·labora amb el pianista Manel Camp en l'espectacle 'Mozart en clau de jazz' que porten arreu des de 2007. Paral·lelament treballa amb altres projectes.